شناخت چت روم

یكي از روش هاي جديد دوست يابي، بازاريابي و بطور خلاصه ايجاد ارتباط با سايرين، استفاده از اينترنت است.

در اين مقوله ، اتاق هاي گفتگو كه به چت روم ها معروف هستند و در سايت هاي گوناگون در دسترس همگان قرار دارند، و … مرتباً در حال ارتقاء و افزايش  بيشترين نقش را ايفا مي كنند.
سايت هاي قدرتمندي نظير ياهو قدرت مانور در چت روم ها و سايت هاي زيرمجموعه دوست يابي و همسريابي خود هستند.
در حال حاضر، در هر لحظه رقمي حدود 500 هزار تا يك ميليون نفر به صورت آنلاين در چت روم ها وارد شده و مشغول گفتگو مي باشند افزايش امكانات تصويري در اين سايت ها باعث شده است تا با نصب يك دوربين كوچك روي مانيتور، امكان ارتباط چهره به چهره نيز فراهم شود تا فضاي ارتباطي حالتي طبيعي تر به خود بگيرد.
اين فناوري پيشرفته، انقلابي در نزديكتر شدن افراد در سراسر دنيا به يكديگر ايجاد كرده است.
اما اين ارتباط در چت روم ها و از معروف  طريق اينترنت ، نوع جديدي از عشق هاي مجازي را ايجاد نموده كه به عشق هاي اينترنتي است

چت روم به زبانی ساده همانطور که از معنی لاتین ان واضح است یعنی،اتاق گفت و گو یا گپ زدن،که در اینترنت سایت هایی بسیار وجود دارند که از چنین قابلیتی برخوردار هستند .
همچنین شما می توانید به چت روم شلوغ با 2 اسم شلوغ چت با آدرس اینترنتی سبحان چت وارد شوید .

قبلا چت فقط به صورت “PM” بود و کاربران در چت روم‌ها فقط می‌توانستند به صورت تایپ کردن متن با هم گفت و گو کنند و ارتباط داشته باشند.

البته ناگفته نماند که بیشتر چت روم‌ها هنوز هم به آخرین آپدیت‌ها و امکانات جدید دسترسی پیدا نکرده‌اند و فقط قابلیت چت به صورت تایپ متن برایشان وجود دارد.

 

از آخرین تغییر و تحولات چت روم‌ها می‌توان به قابلیت‌های بسیاری نظیر چت صوتی و چت تصویری اشاره کرد. در کنار همه این‌ها، امکانات بسیار دیگری در محیط چت روم‌ها وجود دارد که کاربران می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.

در سایت‌های چت روم، ادمین سایت یا همان مدیر که دسترسی به پنل مدیریت سایت خود و کاربرانش دارد می‌تواند آزادانه تصمیم بگیرد و مدیریت کند.

از جمله اینکه کاربران متخلف در چت رومش را بدون تعارف بیرون بیندازد (اخراج کند) و یا اینکه اجازه صحبت کردن از چنین کاربرانی را بگیرد و یا اسامی زشت و بد آن‌ها را در چت روم تغییر دهد و خیلی اقدامات دیگر ..

وادمین‌ها در چت روم می‌توانند با سطح دسترسی‌ که به امکانات پنل خود دارند، کاربران چت روم خود را سطح بندی کنند. این عمل با استفاده از درجات مختلفی که توسط مدیر به کاربران مورد نظر داده می‌شود صورت می‌گیرد. درجات کاربری در چت روم می‌تواند شامل عضو، ویژه، فعال، ارشد، سرپرست و … باشد که در ما بین همین درجات درجه‌هایی وجود دارند. برخی از کاربران به عنوان نوعی ادمین یا کمک ادمین در هنگام حضور نداشتن ادمین می‌توانند روم را کنترل و هدایت کنند.

چت روم‌ها دارای صفحه پروفایل می‌باشند که کاربران بعد از ورود و ثبت نام در آن چت روم بتوانند یک پروفایل برای خود بنویسند و قابل شناس باشند.

چت در چت روم‌ها به صورت PV یا همان چت کردن خصوصی کاربران با یکدیگر است.

نوع دیگری از چت نیز عمومی می‌باشد که همه کاربران به صورت همزمان و آشکار با یکدیگر صحبت می‌کنند.

ادمین چت روم می‌تواند چت خصوصی بین کاربران را به راحتی تحت کنترل داشته باشد تا خطایی از کاربری سر نزند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.