موفقیت

برای موفق شدن باید اول باور کنیم که می توانیم

موفق

موفقیت نتیجه من می توانم هاست

موفقیت نامحدود

موفقیت هرگز پایان نمی پذیرد

موفقیت

قسمت تنها اراده ماست

موفقیت بی پایان

درست همان لحظه که دیگران نا امید می شوند افزاد موفق ادامه می دهند

 

شرایط سرمایه گذاری در استرالیا

مهاجرت، یک گام خیلی مهم در زندگی هر فردی محسوب می‌شود که با هدف ارتقا سطح زندگی و پیشرفت انجام می‌شود. بدست آوردن موقعیت‌های شغلی و اقتصادی بهتر، برخورداری از خدمات رفاهی مناسب‌تر، استفاده از آب‌و هوای مطلوب، از جمله اهداف رایج افراد برای مهاجرت به استرالیا می‌باشد.

اگرچه مهاجرت بشر برای مدت صدها هزار سال وجود داشته و دارد. «مهاجرت» در مفهوم مدرن به حرکت و کوچ افراد از یک ملیت- کشور به کشور دیگر، که در آنجا شهروند نیستند، محسوب می‌شود. مهاجرت به‌طور ضمنی به اقامت درازمدت با مهاجرت اطلاق می‌شود توریستها و بازدید کنندگان موقتی و کوتاه مدت به‌عنوان مهاجر شناخته نمی‌شوند؛ اما با وجود این، مهاجرت فصلی کارگران و نیروی کار (به‌طور نمونه برای مدت کمتر از یک سال) اغلب به‌عنوان شکلی از مهاجرت به حساب می‌آیند. میزان جهانی مهاجرت، در شرایط کامل بالا ولی در شرایط مرتبط پایین است. بر طبق آمار تخمینی سازمان ملل متحد در حدود ۱۹۰ میلیون مهاجر بین‌المللی در سال ۲۰۰۵ وجود داشته‌است، که ۳٪ از کل جمعیت دنیا را شامل می‌شود. ۹۷٪ بقیه جمعیت دنیا در کشورها و محلهایی زندگی می‌کنند که به دنیا آمده‌اند یا به‌طور خانوادگی زندگی کرده‌اند.

 

برای یک مهاجرت موفق، باید تمامی ابعاد و جوانب مربوط به آن سنجیده شود. شاید به جرات بتوان گفت که انتخاب کشور مقصد، اولین و مهم‌ترین گام برای آغاز فرایند مهاجرت است. بررسی شرایط و پیش‌نیازهای مهاجرت به کشور انتخابی و فراهم کردن آنها، نیازمند صرف وقت زیادی است. یکی از مهم‌ترین پیش‌نیازهای مهاجرت به کشور انتخابی، شرایط مناسب اخذ ویزای آن کشور است.

کشور استرالیا، یکی از مناسب‌ترین کشورها برای مهاجرت محسوب می‌شود و سال‌هاست پذیرای مهاجرینی است که شرایط مهاجرت به استرالیا را دارند. سالانه حدود 100 هزار نفر موفق به مهاجرت به استرالیا می‌شوند.

اقدام مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری، مسیر و راهکاری آسان برای آن دسته از صاحبان مشاغل، کارآفرینان و تاجرانی است که کسب و کار آن‌ها موفق و پررونق بوده و یا در زمینه‌ی مدیریت اجرایی در سطوح عالی دارای سوابق درخشانی می باشند و اولویت آنها همواره سهولت و سرعت انجام امور می باشد. در روش سرمایه گذاری در استرالیا متقاضی و افراد وابسته پس از طی مراحلی، موفق به دریافت ویزای اقامت استرالیا خواهند شد، كه بسته به كلاس ويزا، اقامت مي تواند دائم يا موقت با قابلیت تبديل به دائم باشد.

ویزای بازنشستگان استرالیا

ویزای بازنشستگان استرالیا به متقاضی این اجازه را می‌دهد که به مدت 4 سال بعد از صدور ویزا در استرالیا زندگی کنند که قابلیت افزودن دو سال دیگر به این مدت نیز وجود دارد. هدف دولت استرالیا از ارائه‌ی این ویزا، جذب مدیران و سرمایه‌گذاران موفق جهت بهبود و رونق وضعیت اقتصادی این کشور است. متقاضی به منظور دریافت این ویزا می‌تواند از طریق یکی از 5 زیرشاخه‌ی زیر اقدام کند: دریافت ویزای موقت 188، اولین شرط لازم برای دریافت اقامت دائم از طریق ویزای 888 است. هزینه‌ی این ویزا با توجه به زیرشاخه‌ی انتخابی از 3600 دلار تا 8400 دلار استرالیا متفاوت خواهد بود.

آخرین اخبار فرهنگی را در خبری بخوانید

مدارک ویزای سرمایه گذاری

جمع آوری مدارک

اولین و مهمترین مرحله در اقدام برای دریافت این نوع ویزا، جمع‌آوری مدارک مورد نیاز است. بر اساس چک لیست‌های ارایه شده توسط وکیل مهاجرت و راهبری یک به یک، مجموعه مدارک شخصی و تجاری شما جهت درخواست اسپانسر ایالتی و در نهایت ارسال پرونده به اداره مهاجرت تکمیل می‌گردد.

پیگیری تا زمان صدور ویزا

بعد از تشکیل پرونده در اداره‌ی مهاجرت، باید صبر کرد تا مسئول رسیدگی به پرونده مشخص شود تا متقاضی بتواند از طریق آن مسئول، پیگیر پرونده‌ی مهاجرتی خود شود. در این مرحله از متقاضی خواسته می‌شود که نقصی مدارک خود را در صورت وجود تکمیل کند. گواهی عدم سوء پیشینه و انجام تست‌های پزشکی در این مرحله از متقاضی خواسته می‌شود. اگر تمامی این مراحل بدون مشکل سپری شوند، ویزای فرد صادر می‌گردد.

لاج کردن پرونده در اداره مهاجرت

بعد از دریافت دعوتنامه از اداره‌ی مهاجرت، نوبت به تشکیل پرونده در این اداره می‌رسد. در این مرحله باید تمامی مدارک متقاضی و همراهانش با حزییات کامل در هنگام تشکیل پرونده ارسال شود. هزینه‌ی تشکیل پرونده برای هر زیرشاخه‌ در این ویزا متفاوت است و براساس جدول هزینه‌ها محاسبه می‌گردد.

درخواست اسپانسر ایالتی

این مرحله به صورت همزمان با مرحله‌ی ثبت EOI برای متقاضیان انجام می‌شود. هر ایالت برای ارائه‌ی اسپانسری، شرایط خاص خود را دارد. در مرحله جمع اوری اطلاعات، نیازمندی‌های ایالت مورد درخواست شما در اولویت خواهد بود. همچنین طرح تجاری شما، قبل از ارسال در جهت اطمینان از پاسخ مثبت ایالت، با استفاده از روابط موجود مورد تایید و ارزیابی اولیه ایالت قرار می‌گیرد.